Nok en utsettelse, nok et nyvalg

Er britene klare for enda et valg? Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås i denne ukas Pod Britannia. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
75550411_2129122864063387_1197933328804610048_o
Er britene klare for enda et valg? Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås i denne ukas Pod Britannia. Foto: Britiskpolitikk.no / Trine Andersen

PODKAST: Den 14. utgaven av Pod Britannia er tatt opp i London 31.oktober, på dagen da britene skulle ha forlatt EU.

Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås, også hun tidligere NRK-korrespondent i London, om blant annet brexit, julevalg, splittelse og oppgitte briter.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!