Nok en utsettelse, nok et nyvalg

Er britene klare for enda et valg? Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås i denne ukas Pod Britannia. Foto: Britiskpolitikk.no
Annonse
75550411_2129122864063387_1197933328804610048_o
Er britene klare for enda et valg? Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås i denne ukas Pod Britannia. Foto: Britiskpolitikk.no / Trine Andersen

PODKAST: Den 14. utgaven av Pod Britannia er tatt opp i London 31.oktober, på dagen da britene skulle ha forlatt EU.

Annette Groth snakker med Gry Blekastad Almås, også hun tidligere NRK-korrespondent i London, om blant annet brexit, julevalg, splittelse og oppgitte briter.

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar