Åpne høringer og nye målinger. Vil Trump kunne felles i riksett? Og kan Buttigieg vinne nominasjonskampen?

Annonse

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene diskuterer konsekvensene av Trump-høringen i Representantenes hus, sjansen for at Trump felles i riksrett, og vi snakker om den oppsiktsvekkende meningsmålingen til Pete Buttigieg.

Vegard var på plass i Kongressen da de åpne høringene i riksrettssaken begynte forrige uke, og han gir oss en stemningsrapport.

Vi diskuterer også de siste meningsmålingene fra Iowa som viser at Pete Buttigieg, den unge borgermesteren fra South Bend, har tatt ledelsen. Med kun to og en halv måned igjen til nominasjonskampen starter kan det gå mot en liten sensasjon, men Buttigieg må regne med at de andre kandidatene kommer til å angripe ham i ukene fremover.

Annonse

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse

Legg igjen en kommentar