korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene diskuterer konsekvensene av Trump-høringen i Representantenes hus, sjansen for at Trump felles i riksrett, og vi snakker om den oppsiktsvekkende meningsmålingen til Pete Buttigieg.

Vegard var på plass i Kongressen da de åpne høringene i riksrettssaken begynte forrige uke, og han gir oss en stemningsrapport.

Vi diskuterer også de siste meningsmålingene fra Iowa som viser at Pete Buttigieg, den unge borgermesteren fra South Bend, har tatt ledelsen. Med kun to og en halv måned igjen til nominasjonskampen starter kan det gå mot en liten sensasjon, men Buttigieg må regne med at de andre kandidatene kommer til å angripe ham i ukene fremover.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!