Hedda Bryn Langemyr konstituert som ny styreleder for Nansenskolen

Annonse
Hedda smil (1) (1)
Nyvalg styreleder for Nansenskolen, Hedda Bryn Langemyr.

Hedda Bryn Langemyr ble tirsdag 3.desember konstituert til ny styreleder for Nansenskolen på Lillehammer.

— Jeg er rørt, ydmyk og full av ærefrykt etter å ha blitt konstituert som ny styreleder på Nansenskolen! Gleder meg veldig til å bidra til å holde dannelseskulturen i hevd, og bidra til fornying og sterkere posisjonering av Nansenskolen som en relevant og modig dialogarena i en stadig mer kompleks og polarisert verden, skriver Langemyr.

Som nestleder får Langemyr med seg Eivind Falk, tidligere ordførerkandidat for Høyre på Lillehammer. Hun tar over vervet etter Gudmund Moren, tidligere rektor ved høgskolen på Lillehammer. Styret velges til to år, men styreledelsen sitter ett år av gangen.

Hedda Bryn Langemyr jobber til daglig som leder for Utsyn, forum for utenriks og sikkerhet. Hun var også leder av Norges Fredsråd i mange år.

Nansenskolen, eller Norsk Humanistisk Akademi, er en uavhengig folkehøgskole på Lillehammer, plassert i en bred humanistisk tradisjon. Nansenskolen ble opprettet i 1938 som en motkraft mot totalitære krefters fremmarsj i Europa. Nansenskolen har også vært startpunkt for Nansen Dialog-nettverket på Balkan og Norsk Litteraturfestival.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

De fem nyvalgte eksterne styremedlemmene for Nansenskolen er: Hedda Bryn Langemyr (leder) og Eivind Falk (nestleder), Geir Haugsbakk, Lars Anders Kulbrandstad og Brit Svoen.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar