I 2015 ble daværende president Dilma Rousseff møtt med enorme masseprotester. Hennes oppslutning falt på kort tid fra 60 til 20 prosent. Nåværende president Jair Bolsonaro vil ikke se liknenden tilstander. Foto: Renato Gizzi / Flickr / CC BY-NC 2.0
På den ene siden ønsker Brasils president Jair Bolsonaro nye økonomiske liberale reformer. På den andre siden ønsker han utvidede fullmakter for å slå ned eventuelle protester.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement or Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)