Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Derfor fengsler USA flere mennesker enn andre land

korrespondentene

PODKAST: Hvorfor har USA flere fengslet per 100.000 innbyggere enn noen andre land, og hva gjøres med dette problemet? Korrespondentene ser nærmere på saken.

Mathias Ask og Roy Kvatningen forklarer hvorfor USA topper alle land i verdene i antall fengslede innbyggere per 100.000, og ser på hva som gjøres for å endre dette. Intervjuer med Laura Martin, Jovan Jackson og Are Høidal.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT