Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Hege Kristin Ulvin er ny kommunikasjonssjef i Zero

Hege-Kristin-Ulvin-2020_2
Hege Kristin Ulvin forlater Kirkens nødhjelp, hun er Zeros nye kommunikasjonssjef. Foto: Zero

Hege Kristin Ulvin kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Kirkens Nødhjelp.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe sammen med dyktige, løsningsorienterte folk i en utrolig spennende organisasjon om det som er vår tids viktigste sak. Jeg trigges veldig av ZEROs konstruktive tilnærming til klimakrisen, og er svært takknemlig for å ha fått mulighet til å bidra i ZEROs viktige arbeid, sier Ulvin.

Før jobben i Kirkens Nødhjelp har Hege K. Ulvin vært senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerombudet i seks år. Tidligere har hun blant annet vært vaktsjef og deskjournalist i NA24, studentstipendiat i NUPI, journalist i Nettavisen, Adresseavisen og Namdals-Avisa. Hun har mastergrad i Statsvitenskap ved UiO, og er Høgskolekandidat i journalistikk (HiO).

– Jeg har jobbet mye med klimakommunikasjon, og ble derfor veldig glad da det dukket opp en mulighet i ZERO. Klimasaken er vår tids viktigste sak, og noe som engasjerer meg sterkt både personlig og faglig. Jeg liker ZEROs konstruktive tilnærming til klimasaken, og trigges av å få jobbe enda mer med beslutningspåvirkende arbeid for å fremme gode klimaløsninger, sier Hege Kristin Ulvin.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT