Hege Kristin Ulvin er ny kommunikasjonssjef i Zero

Portrettfoto av Hege Ulvin
Hege Kristin Ulvin forlater Kirkens nødhjelp, hun er Zeros nye kommunikasjonssjef. Foto: Zero
Annonse
Hege-Kristin-Ulvin-2020_2
Hege Kristin Ulvin forlater Kirkens nødhjelp, hun er Zeros nye kommunikasjonssjef. Foto: Zero

Hege Kristin Ulvin kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Kirkens Nødhjelp.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe sammen med dyktige, løsningsorienterte folk i en utrolig spennende organisasjon om det som er vår tids viktigste sak. Jeg trigges veldig av ZEROs konstruktive tilnærming til klimakrisen, og er svært takknemlig for å ha fått mulighet til å bidra i ZEROs viktige arbeid, sier Ulvin.

Før jobben i Kirkens Nødhjelp har Hege K. Ulvin vært senior kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerombudet i seks år. Tidligere har hun blant annet vært vaktsjef og deskjournalist i NA24, studentstipendiat i NUPI, journalist i Nettavisen, Adresseavisen og Namdals-Avisa. Hun har mastergrad i Statsvitenskap ved UiO, og er Høgskolekandidat i journalistikk (HiO).

– Jeg har jobbet mye med klimakommunikasjon, og ble derfor veldig glad da det dukket opp en mulighet i ZERO. Klimasaken er vår tids viktigste sak, og noe som engasjerer meg sterkt både personlig og faglig. Jeg liker ZEROs konstruktive tilnærming til klimasaken, og trigges av å få jobbe enda mer med beslutningspåvirkende arbeid for å fremme gode klimaløsninger, sier Hege Kristin Ulvin.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar