«PROTECT. RESTORE. FUND.» Her er videoen med Greta Thunberg og George Monbiot

Greta Thunberg og George Monbiot
Annonse

Greta og George oppfordrer oss til å velge de som står opp for naturen.

Med de tre nøkkelordene, beskytt, gjenoppbygg og finansiér, oppfordrer miljøaktivistene Greta Thunberg og George Monbiot oss til å ta vårt eget viktige klimavalg – nemlig å velge de politikerne som forsvarer naturen.

Avisen The Guardian har produsert filmen, som inneholder Greta og George sine forslag til løsninger. Disse går i hovedsak ut på å bevare og gjenoppbygge levende økosystemer som kan trekke store mengder CO2 ut av atmosfæren, for eksempel skoger, mangrover og sumpområder.

Filmregissør Tom Mustill forteller at produksjonen av den korte filmen skjedde med minst mulig fotavtrykk:

– Vi prøvde å lage filmen med så lite miljøpåvirkning som overhodet mulig. Vi tok tog til Sverige for å intervjue Greta, brukte grønn energi under redigeringsarbeidet, og vi resirkulerte arkivfilm i stedet for å filme på nytt.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar