Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

«PROTECT. RESTORE. FUND.» Her er videoen med Greta Thunberg og George Monbiot

Greta og George oppfordrer oss til å velge de som står opp for naturen.

Med de tre nøkkelordene, beskytt, gjenoppbygg og finansiér, oppfordrer miljøaktivistene Greta Thunberg og George Monbiot oss til å ta vårt eget viktige klimavalg – nemlig å velge de politikerne som forsvarer naturen.

Avisen The Guardian har produsert filmen, som inneholder Greta og George sine forslag til løsninger. Disse går i hovedsak ut på å bevare og gjenoppbygge levende økosystemer som kan trekke store mengder CO2 ut av atmosfæren, for eksempel skoger, mangrover og sumpområder.

Filmregissør Tom Mustill forteller at produksjonen av den korte filmen skjedde med minst mulig fotavtrykk:

– Vi prøvde å lage filmen med så lite miljøpåvirkning som overhodet mulig. Vi tok tog til Sverige for å intervjue Greta, brukte grønn energi under redigeringsarbeidet, og vi resirkulerte arkivfilm i stedet for å filme på nytt.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT