Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Kaos i Iowa. Katastrofe for Biden og seier for Buttigieg

korrespondentene

PODKAST: Korrespondentene snakker om hvordan det var å oppleve det kontrollerte kaoset som er Iowa caucus og deretter det komplette kaoset da stemmene ikke ble rapportert inn.

Midt i innspillingen får vi endelig de første offisielle resultatene fra Iowa Democratic Party som viser at rapportene fra kampanjer og journalister var sanne: Pete Buttigieg ser ut til å få flest delegater, og vil dermed bli regnet som vinneren. Bernie Sanders ser ut til å få flest stemmer etter både første og andre stemmerunde mens Joe Biden har hatt en katastrofal start på nominasjonskampen. 

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Roy Kvatningen (Nettavisen). Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT