Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

The Crown og to statsministere

Intervju med tidl. Storbritannia-korrespondent, Ulf Andenæs.

PODKAST: I ukas episode av Pod Britannia snakker Øivind Bratberg med journalist og historiker Ulf Andenæs om to statsministere som er sentrale i den siste sesongen av «The Crown» – Harold Wilson og Edward Heath.

Andenæs har møtt dem begge i sin tid som journalist i Aftenposten. Han har blant annet vært avisens korrespondent i London. 

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT