The Crown og to statsministere

Intervju med tidl. Storbritannia-korrespondent, Ulf Andenæs.

Pod Britannia, logo
Annonse

PODKAST: I ukas episode av Pod Britannia snakker Øivind Bratberg med journalist og historiker Ulf Andenæs om to statsministere som er sentrale i den siste sesongen av «The Crown» – Harold Wilson og Edward Heath.

Andenæs har møtt dem begge i sin tid som journalist i Aftenposten. Han har blant annet vært avisens korrespondent i London. 

Podkastproduksjon av Per Åsmund Reymert. Britiskpolitikk.no er et uavhengig nettsted som har som mål å skape større interesse og bedre forståelse for det som skjer i britisk politikk, samfunnsliv og kultur. Pod Britannia er også tilgjengelig via Spotify og iTunes. Prosjektet støttes av Fritt Ord.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her