Egypt: Drømmen om en moderne metropol

Dagens sentrum ved Nilen ble konstruert som en ny by for hundre år siden. Foto: Tori Aarseth.
Annonse
I ørkenen utenfor Kairo er Egypts nye, futuristiske hovedstad i ferd med å reise seg. Samtidig skal Kairo sentrum renoveres for kultur og turisme. Men hvor skal vanlige folk bo, og hva skjer med den gamle byens sjel?
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her