Klima, miljø og globale reportasjer: Abonnér på to nettaviser til prisen av én

Marstilbud - halv pris på årsabonnement - benytt kode transit20.

Her er noen av oss som skriver og redigerer i Naturpress og Transit magasin.
Annonse
Her er noen av oss som skriver og redigerer i Naturpress og Transit magasin.

Naturpress og Transit magasin gir deg både daglige nyhetsoppdateringer og lange reportasjer. Marstilbud – halv pris på årsabonnement!

Les eksempler på vår journalistikk – klikk på de blå boksene.

Naturpress oppdateres daglig med flere saker; nyhetssaker om klima, miljø, klassisk naturvern, biologisk mangfold, forurensing, forbrukerstoff og teknologisk utvikling. Og litt featurestoff.

Transit magasin tar det globale perspektivet og leverer artikler og reportasjer fra inn- og utland. Det handler blant annet om utenrikspolitikk, bistand, konflikt, miljø, utvikling og fredsarbeid. Ambisjonen er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, innovasjon og teknologi som verktøy for en globalisert verden.

Flere av frilanserne er stasjonert i utlandet, eller reiser ofte ut.

Begge publikasjonene arbeider etter pressens Vær varsom-plakat og Redaktør-plakaten. Transit magasin og Naturpress er politisk og økonomisk uavhengige aviser. Transit magasin er medlem av Fagpressen og Naturpress søker medlemskap i 2020.

Det er helt gratis: Ved å registrere deg med Vipps får du våre nyhetsbrev rett i innboksen 1-2 ganger per uke. Dette er en enkel støtte fra deg, og vi får flere faste lesere. Registrer deg med Vipps, helt gratis. Tusen takk!
Registrer deg med med Vipps Logg inn uten passord med Vipps!

Mesteparten av innholdet må man være abonnent for å få lese. Nå kan du få tilgang til alt innhold i begge avisene for prisen av ett abonnement, kr. 129,- pr mnd, eller kr. 1.290,- i året.

Dette får du:

  • Full tilgang til alt innhold på Transit magasin
  • Full tilgang til alt innhold på Naturpress
  • 2 nyhetsbrev i uka fra begge avisene (så slipper du å gå glipp av saker)
  • Gratis inngang på våre arrangementer

KLIKK UNDER FOR BESTILLING:

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar