Dette bildet forenkler sammenhengen mellom maskebruk og smitte

Et bilde som indikerer at bruk av masker er hovedårsak til at enkelte land er mindre utsatt for koronasmitte enn andre, spres i sosiale medier. Så enkelt er det ikke.

Skjermbilde fra maskssaveslives.org.
Annonse
Skjermbilde fra maskssaveslives.org.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og vi har ingen bindingstid. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar