Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

New York forbereder seg på en forferdelig april

Korrespondentene følger korona-epidemien i USA.

Korrespondentene: En podKast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.

PODKAST: Situasjonen i New York har bare blitt verre siden forrige uke.

Det er satt opp midlertidig sykehustelt i Central Park, og antallet døde har nådd 1300. Vegard og Mathias holder ut i Brooklyn og på Manhattan, mens Johannes forsøker å skjule for alle i New Hampshire at han bor i New York.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT