Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Regnskogstatus: Lovende i Indonesia, nedslående i Brasil

Norge skal nå betale ut 530 millioner kroner til Indonesia i oppfyllingen av en avtale om skogbevaring mellom de to landene. Utbetalingen er resultatbasert, og skjer fordi avskogingen i Indonesia nå går ned, melder Klima- og miljødepartementet. Utslippene fra skogforringelse i landet var lavere i 2016-2017 enn det var i de ti foregående årene. For årene 2017/2018 og 2018/2019 har avskogingen holdt seg på samme nivå, eller gått litt ned, blir det opplyst fra indonesiske myndigheter. Indonesia har den tredje største regnskogen i verden. – […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT