Hun blir ny bærekraftsjef i Elkjøp: – Store muligheter i en sirkulær forretningsmodell

Camilla Skjelsbæk Gramstad blir Elkjøps første bærekraftsjef. Foto: Virke
Annonse

Camilla Skjelsbæk Gramstad går fra stillingen som bærekraftansvarlig i Virke til den nyopprettede stillingen som bærekraftsjef hos Elkjøp Nordic.

— Etter 7 fantastiske år i Virke er tiden kommet for å skape fremtidens bærekraftige handel i praksis, skriver Camilla Skjelsbæk Gramstad på LinkedIn.

— Bransjen har både store utfordringer og store muligheter i å omstille seg til en mer sirkulær og bærekraftig forretningsmodell. Å se innovasjon og bærekraft i sammenheng slik Elkjøp nå gjør er helt avgjørende for å få til en lønnsom omstilling.

Gramstad jobber i dag i næringspolitisk avdeling i hovedorganisasjonen Virke, hvor hun er ansvarlig for miljø og bærekraft. Her jobber hun for en næringspolitikk som legger til rette for en lønnsom, grønn omstilling. Gramstad startet i Virke i 2013 etter tidligere å ha jobbet med bærekraft og leverandørutvikling gjennom offentlige anskaffelser ved Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Gramstad starter i jobben hos Elkjøp 1. januar.

Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere faktabasert kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi står opp for kritisk og uavhengig global journalistikk, uten partipolitiske tilknytninger. I våre spalter får du møte folk verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av vårt nettverk av journalister, basert i alle verdensdeler. For å kunne være nettopp denne uavhengige publikasjonen så trenger vi din støtte. Det beste bidraget du kan gi er å tegne et abonnement. Du får 10 dagers gratis prøvetid, og du får to måneder gratis om du bestiller årsabonnement. Bestill på denne lenken, eller benytt knapp nedenfor. Om du ikke ønsker et abonnement så er det mulig å gi et støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

Legg igjen en kommentar