Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Hun blir ny bærekraftsjef i Elkjøp: – Store muligheter i en sirkulær forretningsmodell

Camilla Skjelsbæk Gramstad går fra stillingen som bærekraftansvarlig i Virke til den nyopprettede stillingen som bærekraftsjef hos Elkjøp Nordic.

— Etter 7 fantastiske år i Virke er tiden kommet for å skape fremtidens bærekraftige handel i praksis, skriver Camilla Skjelsbæk Gramstad på LinkedIn.

— Bransjen har både store utfordringer og store muligheter i å omstille seg til en mer sirkulær og bærekraftig forretningsmodell. Å se innovasjon og bærekraft i sammenheng slik Elkjøp nå gjør er helt avgjørende for å få til en lønnsom omstilling.

Gramstad jobber i dag i næringspolitisk avdeling i hovedorganisasjonen Virke, hvor hun er ansvarlig for miljø og bærekraft. Her jobber hun for en næringspolitikk som legger til rette for en lønnsom, grønn omstilling. Gramstad startet i Virke i 2013 etter tidligere å ha jobbet med bærekraft og leverandørutvikling gjennom offentlige anskaffelser ved Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Gramstad starter i jobben hos Elkjøp 1. januar.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT