Hun blir ny bærekraftsjef i Elkjøp: – Store muligheter i en sirkulær forretningsmodell

Camilla Skjelsbæk Gramstad blir Elkjøps første bærekraftsjef. Foto: Virke
Annonse

Camilla Skjelsbæk Gramstad går fra stillingen som bærekraftansvarlig i Virke til den nyopprettede stillingen som bærekraftsjef hos Elkjøp Nordic.

— Etter 7 fantastiske år i Virke er tiden kommet for å skape fremtidens bærekraftige handel i praksis, skriver Camilla Skjelsbæk Gramstad på LinkedIn.

— Bransjen har både store utfordringer og store muligheter i å omstille seg til en mer sirkulær og bærekraftig forretningsmodell. Å se innovasjon og bærekraft i sammenheng slik Elkjøp nå gjør er helt avgjørende for å få til en lønnsom omstilling.

Gramstad jobber i dag i næringspolitisk avdeling i hovedorganisasjonen Virke, hvor hun er ansvarlig for miljø og bærekraft. Her jobber hun for en næringspolitikk som legger til rette for en lønnsom, grønn omstilling. Gramstad startet i Virke i 2013 etter tidligere å ha jobbet med bærekraft og leverandørutvikling gjennom offentlige anskaffelser ved Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi).

Gramstad starter i jobben hos Elkjøp 1. januar.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her