TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke.

PODKAST: Forholdet mellom Russland og Tyskland er brått blitt dårligere enn på årevis. Vi snakker om hvorfor et giftangrep i Russland får tyskerne til å se rødt – og om hva som står på spill.

Etter giftangrepet mot Aleksej Navalnyj i Russland har Tyskland og Angela Merkel slått på stortromma. I språkspalten spør vi hvor egentlig Mailand ligger? Og finnes Hindenburg? Takk til lyttere for tilbakemeldinger og bidrag – noen får dere høre her!

Hør episode 66 av podkasten Tyskerne:

Herzlich Willkommen til TYSKERNE, en podkast om politikk, kultur og alt det andre, laget av Kai Schwind og Ingrid Brekke. Vi snakker om Tyskland – på norsk.

Kai Schwind er førsteamanuensis, medieviter og humorforsker ved Høgskolen Kristiania. Han er også en ganske godt integrert tysker i Oslo og tidligere radiojournalist. Av og til lager han hørespill. Ingrid Brekke er journalist i Aftenpostens utenriksavdeling, foredragsholder og forfatter – blant annet har hun skrevet en biografi om Angela Merkel. Ingrid har bodd nærmere fem år i Berlin og lengter ofte dit. Begge følger med på hva som skjer i Tyskland og elsker å snakke om det. Noen av samtalene fører vi i denne podkasten.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!