Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Journalist arrestert på Filippinene. Mistanke om at politiet har plantet våpen

FILIPPINENE: 10. desember ble journalisten Lady Ann Salem, redaktør for Manila Today og også kjent som Icy, pågrepet av politiet. Ingen vet hva anklagene mot henne er, men det antas at politiet har plantet våpen og ammunisjon i huset hennes. Icy ble såkalt «red-tagged» av myndighetene for en tid tilbake, melder Committee to Protect Journalists (CPJ) den 14. desember.

Internasjonale presseorganisasjoner og University of the Philippines College of Mass Communication kraver at Salem løslates, skriver Bulatlat.com, 15. desember.

Icy er organisasjonssekretær for International Association of Women in Radio and Television (IAWRT), en organisasjon som også har en avdeling og medlemmer i Norge. Et annet av IAWRTs medlemmer på Filippinene, Frenchie Mae Cumpio, sitter fortsatt fengslet etter at hun ble arrestert i februar.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT