TV-reporter drept i Afghanistan: Malalai Maiwand skutt og drept på vei til jobb

Annonse

AFGHANISTAN: Den afghanske TV-reporteren Malalai Maiwand ble i morgentimene torsdag 10. desember skutt ned og drept på vei til jobb. Malalai jobbet som programleder i TV og radio – og kjempet for kvinners og barns rettigheter. Hun ble 26 år gammel.

Hennes sjåfør, Mohammad Tahir, ble også skutt og drept i angrepet, melder CPJ.

Malalai Maiwand ble skutt og drept av uidentifiserte gjerningspersoner mens hun satt i bilen sin, kort tid etter å ha reist hjemmefra, opplyser en talsmann for guvernøren i Nangarhar-provinsen. Ingen har foreløpig sagt at de står bak angrepet. Både IS og Taliban er aktive i området.

Les mer i The Guardian.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her