Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

TV-reporter drept i Afghanistan: Malalai Maiwand skutt og drept på vei til jobb

AFGHANISTAN: Den afghanske TV-reporteren Malalai Maiwand ble i morgentimene torsdag 10. desember skutt ned og drept på vei til jobb. Malalai jobbet som programleder i TV og radio – og kjempet for kvinners og barns rettigheter. Hun ble 26 år gammel.

Hennes sjåfør, Mohammad Tahir, ble også skutt og drept i angrepet, melder CPJ.

Malalai Maiwand ble skutt og drept av uidentifiserte gjerningspersoner mens hun satt i bilen sin, kort tid etter å ha reist hjemmefra, opplyser en talsmann for guvernøren i Nangarhar-provinsen. Ingen har foreløpig sagt at de står bak angrepet. Både IS og Taliban er aktive i området.

Les mer i The Guardian.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT