Illustrasjonsfoto: Canva Pro
— Kollektivt har vi rett og slett ikke råd til å la noe land, noe samfunn, bli hengende etter», sa WHOs regionale direktør for Europa, Hans Kluge, på en pressekonferanse torsdag. 95 prosent av vaksinedosene som så langt har blitt levert ut verden over har gått til kun 10 land. Helseorganisasjonen etterlyser en mer rettferdig fordeling. Ifølge nettsiden Our World in Data, er det blitt fordelt 32 millioner doser COVID-19-vaksiner så langt. De fleste har blitt levert til USA, Kina, Storbritannia, Israel, De forente arabiske […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.