WHO: 95% av korona-vaksinene er levert til 10 land

Verdens helseorganisasjons europeiske avdeling ber om en mer rettferdig fordeling av korona-vaksiner.

Illustrasjonsfoto: Canva Pro
Annonse
— Kollektivt har vi rett og slett ikke råd til å la noe land, noe samfunn, bli hengende etter», sa WHOs regionale direktør for Europa, Hans Kluge, på en pressekonferanse torsdag. 95 prosent av vaksinedosene som så langt har blitt levert ut verden over har gått til kun 10 land. Helseorganisasjonen etterlyser en mer rettferdig […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. 10 dager gratis prøvetid, ingen bindingstid. Velg blant Abonnement eller Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her