WHO: 95% av korona-vaksinene er levert til 10 land

Verdens helseorganisasjons europeiske avdeling ber om en mer rettferdig fordeling av korona-vaksiner.

— Kollektivt har vi rett og slett ikke råd til å la noe land, noe samfunn, bli hengende etter», sa WHOs regionale direktør for Europa, Hans Kluge, på en pressekonferanse torsdag. 95 prosent av vaksinedosene som så langt har blitt levert ut verden over har gått til kun 10 land. Helseorganisasjonen etterlyser en mer rettferdig fordeling. Ifølge nettsiden Our World in Data, er det blitt fordelt 32 millioner doser COVID-19-vaksiner så langt. De fleste har blitt levert til USA, Kina, Storbritannia, Israel, De forente arabiske […]

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
832FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT