Joe Bidens innsettelse

Korrespondentene: En podkast om amerikansk politikk, med USA-korrespondentene Mathias Ask, Vegard Kvaale og Johannes Berg.
Annonse

PODKAST: Korrespondentene er på plass i Washington, D.C og har dekket Joe Bidens innsettelse. Det ble en seremoni helt utenom det vanlige.

Hele byen var nedstengt mens 25.000 soldater sto klare for å forhindre et nytt angrep på Kongressen. Donald Trump deltok heller ikke på innsettelsen. Han landet i sin nye hjemstat Florida en time før Biden ble tatt i ed. Donald Trump er blitt den første presidenten i amerikansk historie som er blitt stilt for riksrett to ganger.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her