Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Joe Bidens innsettelse

PODKAST: Korrespondentene er på plass i Washington, D.C og har dekket Joe Bidens innsettelse. Det ble en seremoni helt utenom det vanlige.

Hele byen var nedstengt mens 25.000 soldater sto klare for å forhindre et nytt angrep på Kongressen. Donald Trump deltok heller ikke på innsettelsen. Han landet i sin nye hjemstat Florida en time før Biden ble tatt i ed. Donald Trump er blitt den første presidenten i amerikansk historie som er blitt stilt for riksrett to ganger.

Podkasten Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT