Podkast: Bidens forhandlingsgrep – og et tilbakeblikk på Iowa caucus

Annonse

Demokratene er klare til å vedta en stor krisepakke på nesten 2000 milliarder dollar for å håndtere koronakrisen. Biden skal ha fortalt sine partifeller at han ikke har lyst til å kaste bort tid på forhandlinger med Republikanere som ikke vil føre noe sted, men derimot handle raskt.

Korrespondentene ser også tilbake på Iowa caucus og kaoset som skjedde der for ett år siden. Harry Reid ønsker at Nevada skal overta plassen som den første delstaten på kalenderen når Demokratene skal velge sin neste presidentkandidat, men vil Iowa gi opp kampen så lett?

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her