Snøstorm i Texas, riksrett og Rush Limbaughs død

Annonse

PODKAST: Korrespondentene er tilbake med en ny episode. Johannes gir oss en statusrapport fra Austin i Texas der flere millioner har mistet strømmen. Det blir også en kjapp oppsummering av ståa i det Republikanske partiet nå som riksrettssaken mot Donald Trump er over.

Korrespondentene diskuterer også hvordan den kontroversielle radiokjendisen Rush Limbaugh endret det politiske klimaet i USA de siste 30 årene.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Støtt Transit Magasin
Kjære leser. Vårt mål i Transit Magasin er å levere kvalitetsjournalistikk om globale spørsmål. Vi trenger din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er å tegne et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Det er også mulig å gi engangs støttebeløp. Tusen takk for ditt bidrag!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her