Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Emil André Erstad går fra Helsingforskomitéen til Vårt Land

Helsingforskomiteens kommunikasjonssjef blir kommentator i avisa Vårt Land.

— Så glad for tida i Helsingforskomiteen med verdas beste kollegaer og verdas viktigaste saker. Takk for fine og meiningsfulle år! skriver han på sin Facebook-side. — Tida vi lever i treng god og grundig politisk journalistikk, og eg gler meg stort til å bidra som ny kommentator i Vårt Land.

Erstad har også tidligere vært spaltist i Vårt Land. Han er opprinnelig fra Radøy i Hordaland, og har nå flyttet hjem til Hardanger, og skal jobbe derfra:

— Jeg tror norsk politikk trenger perspektiver fra utenfor Oslo som ikke er karikaturer på en senterparti-kopi. Det er viktig å forstå de strømningene som beveger seg utenfor hovedstaden, og det å være tett på den pulsen kan gi en styrke til kommentatorvirksomheten i Vårt Land, sier han til avisa.

Emil André Erstad var tidligere medlem av Kristelig folkeparti, og var på Hareides og mindretallets side under fløykampen i Krf. Erstad var rådgiver for tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide før han startet i Helsingforskomiteen. Han har tidligere vært Internasjonal rådgiver i Tankesmien Agenda og leder for KrFU. Erstad er også forfatter av boken «Farvel, Syria. Om eit folk på flukt».

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT