Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Pernille Fjørtoft Grøsvik ny kommunikasjonleiar i stiftinga Kolibri

Pernille Fjørtoft Grøsvik byrja som kommunikasjons- og marknadsføringsleiar i Kolibri 1. februar.

— Det er fantastisk kjekt å få bli med på laget, frå før av hørde eg lovord om Kolibri så det er stas å få jobbe i ein så solid og praktisk orientert organisasjon. Born og unge er framtida, og å investere i utdanning og livsmeistring også for dei som veks opp i slummen er viktigare no enn nokon sinne, seier Fjørtoft Grøsvik.

Kolibri – Children At Risk Foundation (Kolibri CARF) er ei norsk stifting som gjennom samarbeid med den brasilianske stiftelsen RCBF, jobbar blant barn og unge i favelaområdar i São Paulo-regionen i Brasil.

— Eg håper eg kan vere eit bindeledd mellom alle dei engasjerte kolibristøttespelarane våre i Noreg og aktiviteten på sentera i Brasil, seier Fjørtoft Grøsvik.

Ho starta i jobben 1. februar, men jobbar deltid fram til ho leverar masteroppgåve om Brasil si Covid-19 handtering til sumaren, og kjem inn for fullt.

Permille Fjørtoft Grøsvik har utdanning i journalistikk, kommunikasjon og politikk, og har studert i Chile, Madrid, Førde og Bergen. Ha har vore prosjektleiar for internasjonal uke i FN-sambandet og utanriksjournalist i Klassekampen.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT