Til venstre internasjonal kontakt i MDG, Kristin Knutsen. (Foto: MDG) Til høyre Paal Frisvold. (Foto: Privat)

Dette er de fem som nå sitter i internasjonalt utvalg i Miljøpartiet De Grønne, etter helgens landsmøte:

Internasjonal kontakt er Kristin Knutsen, som tok gjenvalg. Hennes vara er Ingrid Liland.

Den tidligere lederen for Ja til EU, og redaktør for Europabloggen, Paal Frisvold ble gjenvalgt til MDGs internasjonale utvalg. Med i utvalget er også Steven McQueen. I tillegg velger Grønn Ungdom en representant til utvalget. Per i dag er dette Pauline Tomren.

MDGs landsmøte sa lørdag nei til et forslag om å jobbe for en folkeavstemning om norsk EU-medlemskap, men går inn for å holde fast på EØS-avtalen, melder NTB. Landsmøtet vedtok samtidig å jobbe for en aktiv Europa-politikk og for at Norge skal følge EUs nye klimalov om utslippsreduksjoner.

LES OGSÅ:

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars
Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!