Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Her er De Grønnes internasjonale utvalg

Landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne er over i dag. Dette er partiets nye internasjonale utvalg.

Dette er de fem som nå sitter i internasjonalt utvalg i Miljøpartiet De Grønne, etter helgens landsmøte:

Internasjonal kontakt er Kristin Knutsen, som tok gjenvalg. Hennes vara er Ingrid Liland.

Den tidligere lederen for Ja til EU, og redaktør for Europabloggen, Paal Frisvold ble gjenvalgt til MDGs internasjonale utvalg. Med i utvalget er også Steven McQueen. I tillegg velger Grønn Ungdom en representant til utvalget. Per i dag er dette Pauline Tomren.

MDGs landsmøte sa lørdag nei til et forslag om å jobbe for en folkeavstemning om norsk EU-medlemskap, men går inn for å holde fast på EØS-avtalen, melder NTB. Landsmøtet vedtok samtidig å jobbe for en aktiv Europa-politikk og for at Norge skal følge EUs nye klimalov om utslippsreduksjoner.

LES OGSÅ:

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT