George Floyd, legalisering av marihuana og Matt Gaetz

PODKAST: I denne episoden snakker Korrespondentene om rettsaken mot Derek Chauvin, politimannen som er tiltalt for drapet på George Floyd. New York er blitt den siste delstaten som har legalisert marihuana, og kongresspolitikeren Matt Gaetz er under etterforskning. 

Også i denne episoden: To av tre Korrespondenter er vaksinert etter at Vegard klarte å sikre seg en dose. 

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Kjære leser. Vi har ingen millionærer i ryggen. Våre lesere er våre viktigste støttespillere, nå trenger vi din støtte for å kunne levere mer kritisk og uavhengig global journalistikk. Det beste bidraget er et abonnement ved å benytte en av knappene nedenfor. Tusen takk!