Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Marius Holm slutter i Zero – går til toppstilling i Vy

Marius Holm blir konserndirektør for Kommunikasjon og samfunnskontakt i Vy, etter ni år som daglig leder i miljøstiftelsen ZERO.

– Marius Holm har fått næringsliv og myndigheter til å tenke nytt i kampen for å løse samfunnets klimaproblemer. Nå gleder vi oss til å få Marius med på laget i Vy, i vårt arbeid for å gjøre det enkelt å reise miljøvennlig, sier Gro Bakstad, konsernsjef i Vy, i en pressemelding fra selskapet.

– Vy betyr mye for mange, og er en del av løsningen på dagens klimautfordringer. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Vy og være med på å gjøre det enda mer attraktivt å reise og å sende varer på en miljøvennlig måte. For å få kundene til å velge Vy, må vi ha de beste løsningene for kundene, et godt omdømme og gode rammebetingelser, sier Marius Holm, som begynner i sin nye stilling i august.

Marius Holm har vært daglig leder av ZERO siden høsten 2012. Før det jobbet han ti år i Bellona og ett år i PR-byrået Burson Marsteller (nå BCW). Han er utdannet Cand.Agric. (M.Sc.) i økonomi og ressursforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (tidl. NLH/UMB) i Ås.

– Konkurransen mellom vei og bane for godstrafikken, de viktige buss- og jernbanekonkurransene vi skal vinne, og arbeidet med å få folk til å velge grønnere hverdags- og fritidsreiser er blant de viktige temaene Marius skal jobbe sammen med ledelsen og resten av Vy med, fortsetter Bakstad.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT