Marius Holm på Zerokonferansen 2017. Foto: Miljøstiftelsen Zero

Marius Holm blir konserndirektør for Kommunikasjon og samfunnskontakt i Vy, etter ni år som daglig leder i miljøstiftelsen ZERO.

– Marius Holm har fått næringsliv og myndigheter til å tenke nytt i kampen for å løse samfunnets klimaproblemer. Nå gleder vi oss til å få Marius med på laget i Vy, i vårt arbeid for å gjøre det enkelt å reise miljøvennlig, sier Gro Bakstad, konsernsjef i Vy, i en pressemelding fra selskapet.

– Vy betyr mye for mange, og er en del av løsningen på dagens klimautfordringer. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Vy og være med på å gjøre det enda mer attraktivt å reise og å sende varer på en miljøvennlig måte. For å få kundene til å velge Vy, må vi ha de beste løsningene for kundene, et godt omdømme og gode rammebetingelser, sier Marius Holm, som begynner i sin nye stilling i august.

Marius Holm har vært daglig leder av ZERO siden høsten 2012. Før det jobbet han ti år i Bellona og ett år i PR-byrået Burson Marsteller (nå BCW). Han er utdannet Cand.Agric. (M.Sc.) i økonomi og ressursforvaltning ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (tidl. NLH/UMB) i Ås.

– Konkurransen mellom vei og bane for godstrafikken, de viktige buss- og jernbanekonkurransene vi skal vinne, og arbeidet med å få folk til å velge grønnere hverdags- og fritidsreiser er blant de viktige temaene Marius skal jobbe sammen med ledelsen og resten av Vy med, fortsetter Bakstad.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)