Mangelfullt støtteapparat for migranter og flyktninger på Kanariøyene: De som faller utenfor, må leve på gaten

Hjelpeorganisasjoner ser ingen tegn til forbedring, og myndighetene kritiseres for å ikke gjøre nok. 23.000 mennesker flyktet over havet til Kanariøyene i 2020, flere hundre døde på havet.

— Jeg nektet – og da begynte jeg å motta dødstrusler. Så jeg forlot hjemmet mitt, i håp om å komme meg til familien min i Andalusia i Spania. Ibrahim forteller historien fra en leilighet på Gran Canaria, hvor det spanske paret Eric og Bruno huser fem senegalesiske migranter – som uten deres hjelp ville bodd på gaten.

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
831FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT