Bidens nye vaksineløfte og Republikanernes maktkamp fortsetter

PODKAST: Joe Biden har satt et nytt mål om 200 millioner vaksiner innen nasjonaldagen 4. juli. Samtidig er det nå færre munnbind i bybildet i New York etter at CDC og presidenten erklærte at fullvaksinerte ikke lenger trenger å bruke dem utendørs.

Korrespondentene tar også for seg den evige maktkampen i det Republikanske partiet. Etter at Liz Cheney overlevde den første avstemningen om hennes plass i ledergruppen ser det nå ut til at Kevin McCarthy og resten av Republikanerne i Huset ønsker å bytte henne ut.  

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.