Morten Risberg ble i desember kåret til årets frilansjournalist 2020 av Norsk Journalistlag. I denne episoden av Grønn & Global intervjues han av John Færseth.

Morten Risberg ble i desember kåret til årets frilansjournalist 2020 av Norsk Journalistlag. Høsten 2020 var han også på reise i Armenia, og besøkte Nagorno-Karabakh. Risberg reiste ut på eget initiativ, med publiseringsavtale blant annet med Transit Magasin.

I dette digitale seminaret får vi høre om Risbergs erfaringer fra sin reportasjereise i en het konfliktsituasjon. Vi blir mer kjent med Nagorno-Karabakh, konflikten og hva som er situasjonen i området per i dag.

Vi får først en kort innledning om situasjonen fra John Færseth, etterfulgt av et intervju med journalist Morten Risberg.

Dette er en spesialutgave av podkasten. Her får du høre et opptak av vårt digitale seminar, som fant sted tidligere denne uka. Mer informasjon om seminarrekken finner du på Facebook-sida til Transit Magasin.

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Podkasten Grønn og Global gis ut av Transit media AS. Programledere er Kjetil Aasmundsson og Terje Karlsen. Vi tar gjerne imot innspill til temaer og gjester i kommentarfeltet, og du kan faktisk også levere inn en talemelding på podkastens hjemmeside.

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)