Fra en Matsese-landsby. Illustrasjonsfoto. Foto: Flickr / Michiel van Nimwegen / CC BY-NC-ND 2.0
Et regnskogområde i Peru som også er landets største urfolksreservat, har fått vern, melder Regnskogfondet. Den norske organisasjonen har kjempet for et vern av dette området i nesten tjue år. Det om lag 11.000 km2 store området skal ikke lenger trues av tømmerdrift, og eksisterende tømmerkonsesjoner trekkes tilbake. Ukontaktede urfolk skal beskyttes. Ifølge Regnskogfondet ble […]
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement or Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)