Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Urørt regnskog i Peru, større enn Rogaland fylke, vernes

Et regnskogområde i Peru som også er landets største urfolksreservat, har fått vern, melder Regnskogfondet. Den norske organisasjonen har kjempet for et vern av dette området i nesten tjue år. Det om lag 11.000 km2 store området skal ikke lenger trues av tømmerdrift, og eksisterende tømmerkonsesjoner trekkes tilbake. Ukontaktede urfolk skal beskyttes. Ifølge Regnskogfondet ble et dekret som etablerer urfolksreservatet Yavari-Tapiche, nylig undertegnet av Perus president Francisco Sagasti. – 18 år med politisk uvilje er slutt – Etableringen av Yavari-Tapichereservatet er en kjempeseier for beskyttelsen […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT