Fra en Matsese-landsby. Illustrasjonsfoto. Foto: Flickr / Michiel van Nimwegen / CC BY-NC-ND 2.0
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
Et regnskogområde i Peru som også er landets største urfolksreservat, har fått vern, melder Regnskogfondet. Den norske organisasjonen har kjempet for et vern av dette området i nesten tjue år. Det om lag 11.000 km2 store området skal ikke lenger trues av tømmerdrift, og eksisterende tømmerkonsesjoner trekkes tilbake. Ukontaktede urfolk skal beskyttes. Ifølge Regnskogfondet ble et dekret som etablerer urfolksreservatet Yavari-Tapiche, nylig undertegnet av Perus president Francisco Sagasti. – 18 år med politisk uvilje er slutt – Etableringen av Yavari-Tapichereservatet er en kjempeseier for beskyttelsen […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

SOMMERTILBUD! Kun 650,- for årsabonnement. Les mer her

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -