Liz Cheney kastes ut av ledergruppen til Republikanerne

PODKAST: Liz Cheney har blitt kastet ut av partigruppa og Biden-administrasjonen blokkerer en felles uttalelse fra Sikkerhetsrådet om Midtøsten-konflikten. 

Korrespondentene er samlet for første gang siden pandemien startet. Fra Vegards leilighet i Brooklyn snakker vi også om at Biden og CDC ikke lenger anbefaler munnbind for fullvaksinerte i USA.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)