Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Rima Iraki blir ny programleder i Urix

– Jeg gleder meg veldig til fordype meg i utenriksjournalistikken. Utenriks har alltid stått mitt hjerte nær. Også gleder jeg meg veldig til å jobbe tettere på de dyktige kollegene i utenriksavdelingen. Der finner du noe av den tyngste kompetansen på dette feltet i Norge, sier 38-åringen til NRK.no.

Rima Iraki over etter Gry Blekastad Almås, som blir NRKs nye utenrikskorrespondent i London.

Iraki har to bachelorgrader; en i journalistikk og en i internasjonale relasjoner fra University of Queensland i Australia. Hun startet journalistkarrieren sin i VG og har jobbet som programleder i Dagsrevyen siden 2014. Hun ble i år tildelt TV-prisen av Riksmålsforbundet fordi hun «utmerker seg med effektiv formidling uten jåleri», ifølge juryen.

– Utenriks har alltid stått mitt hjerte nær. Og så gleder jeg meg veldig til å jobbe tettere på de dyktige kollegene i utenriksavdelingen. Der finner du noe av den tyngste kompetansen på dette feltet i Norge, sier Iraki i en pressemelding.

Rima Iraki begynner som programleder for Urix til høsten og første sending er 8.september.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT