Solkraftanlegget Cuamba Solar i Mosambik. Innfelt Mark Davis, investeringsdirektør for ren energi i Norfund. Foto: Norfund
– Kombinasjonen av at både solenergi og batterier blir stadig rimeligere, gir nye muligheter til å bygge et framtidsrettet energisystem også i noen av verdens fattigste land, sier Mark Davis, investeringsdirektør for ren energi i Norfund. Norfund er et investeringsfond som eies og finansieres av den norske stat. Formålet er å skape jobber og forbedre levekår ved å investere i virksomheter som fremmer bærekraftig utvikling. – Dette er et banebrytende prosjekt gjennom at vi for første gang inkluderer betydelig batterilagring i et solenergiprosjekt, og vi gjør det […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.