Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Norfund i Mosambik: Bygger sitt første solkraftverk med batterilagring

Gir strøm også når sola ikke skinner.

– Kombinasjonen av at både solenergi og batterier blir stadig rimeligere, gir nye muligheter til å bygge et framtidsrettet energisystem også i noen av verdens fattigste land, sier Mark Davis, investeringsdirektør for ren energi i Norfund. Norfund er et investeringsfond som eies og finansieres av den norske stat. Formålet er å skape jobber og forbedre levekår ved å investere i virksomheter som fremmer bærekraftig utvikling. – Dette er et banebrytende prosjekt gjennom at vi for første gang inkluderer betydelig batterilagring i et solenergiprosjekt, og vi gjør det […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT