Erna Solberg har siden 2013 vært med i FNs generalsekretærs pådrivergruppe for bærekraftsmålene. Men først nå i 2021 iverksetter Regjeringen en nasjonal plan for oppfølging av bærekraftsmålene også i Norge. Foto av Solberg: Flickr / SMK / CC BY-NC 2.0. Foto av Sund-Henriksen: ForUM
(+) Norske organisasjoner stiller høye forventninger til regjeringens plan.
Kjære leser - for tilgang til denne artikkelen må du logge inn. Velg blant Abonnement or Årsabonnement. Allerede abonnent? log in
Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)