Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Martine Tønnessen blir ny generalsekretær i LNU

– Et veldig bra valg for LNU, sier Isa Maline Isene, styreleder i LNU.

Styret i LNU har ansatt Martine Tønnessen som ny generalsekretær i LNU i et åremål på tre år. Tønnessen kommer fra stillingen som kompetanserådgiver i LNU, hvor hun nylig har vikariert som avdelingsleder.

– Vi er veldig glade for at Martine har takket ja til stillingen som ny generalsekretær i LNU. Martine har bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten. Hun har svært god oversikt over LNU, og behov og utfordringer medlemsorganisasjonene kommer til å møte framover. I tillegg er hun klok, og har vist seg som en dyktig strateg, både i politisk og organisatorisk grad. Det kommer til å bli veldig bra for LNU videre! sier Isa Maline Isene, styreleder i LNU. 

LNU er Landsrådet for Noregs barne- og ungdomsorganisasjonar, og er et samarbeidsorgan for 100 barne- og ungdomsorganisasjonar i Norge, og med til sammen rundt 450.000 medlemmer. 

Tønnessen tiltrer stillingen i desember og overtar generalsekretærs fullmakter over jul, når Andreas Borud går ut foreldrepermisjon resten av sitt åremål. 

Tønnessen (32) er utdannet samfunnsøkonom og var leder i Kristelig Folkepartis Ungdom i 2017-2019. Hun har også jobbet som prosjektleder i NHO, informasjonskonsulent i ANSA og programassistent i AFS Norge, og har hatt frivillige verv i KrFU, KrF og AFS Norge.

– Jeg gleder meg veldig til å starte som generalsekretær i LNU. Barne- og ungdomsorganisasjonene er umåtelig viktige for samfunnet vårt, demokratiet vårt og ikke minst enkeltmenneskene som bruker tiden sin i organisasjonene. Å ha som jobb å lede sekretariatet som jobber tettest med disse, er rett og slett drømmejobben! sier Martine Tønnessen. 

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT