Martine Tønnessen, portrettfoto
Martine Tønnessen. Foto: Sverre Øygarden Eikill, LNU

Styret i LNU har ansatt Martine Tønnessen som ny generalsekretær i LNU i et åremål på tre år. Tønnessen kommer fra stillingen som kompetanserådgiver i LNU, hvor hun nylig har vikariert som avdelingsleder.

– Vi er veldig glade for at Martine har takket ja til stillingen som ny generalsekretær i LNU. Martine har bred erfaring fra barne- og ungdomsfrivilligheten. Hun har svært god oversikt over LNU, og behov og utfordringer medlemsorganisasjonene kommer til å møte framover. I tillegg er hun klok, og har vist seg som en dyktig strateg, både i politisk og organisatorisk grad. Det kommer til å bli veldig bra for LNU videre! sier Isa Maline Isene, styreleder i LNU. 

LNU er Landsrådet for Noregs barne- og ungdomsorganisasjonar, og er et samarbeidsorgan for 100 barne- og ungdomsorganisasjonar i Norge, og med til sammen rundt 450.000 medlemmer. 

Tønnessen tiltrer stillingen i desember og overtar generalsekretærs fullmakter over jul, når Andreas Borud går ut foreldrepermisjon resten av sitt åremål. 

Annonse
Arabiske filmdager viser det beste fra og om den arabiske verden.  Festivalens 11. utgave blir heldigital og går av stabelen 11.–17. mars på digital.arabiskefilmdager.no.
Arabiske filmdager 11.-17.mars

Tønnessen (32) er utdannet samfunnsøkonom og var leder i Kristelig Folkepartis Ungdom i 2017-2019. Hun har også jobbet som prosjektleder i NHO, informasjonskonsulent i ANSA og programassistent i AFS Norge, og har hatt frivillige verv i KrFU, KrF og AFS Norge.

– Jeg gleder meg veldig til å starte som generalsekretær i LNU. Barne- og ungdomsorganisasjonene er umåtelig viktige for samfunnet vårt, demokratiet vårt og ikke minst enkeltmenneskene som bruker tiden sin i organisasjonene. Å ha som jobb å lede sekretariatet som jobber tettest med disse, er rett og slett drømmejobben! sier Martine Tønnessen. 

Annonse
Kjære leser, når du først er her: Transit Magasin har ingen millionærer i ryggen, og vi er helt avhengig av støtte fra våre lesere. Å bli abonnent koster kun 83 kroner i måneden hvis du kjøper for ett år. Pengene går direkte til mer kritisk journalistikk om internasjonale spørsmål.
Du får tilgang til alt innhold - PLUSS (+)