Demokratenes usikre framtid

PODKAST: Vegard og Johannes ser nærmere på posisjonen til det Demokratiske partiet i det politiske landskapet i USA. Demokratene har full kontroll i Washington, men likevel sliter de med å få gjennom de store lovforslagene sine akkurat nå.

Om et år er det mellomvalg, og hvis Demokratene taper Huset og/eller Senatet kan det gå lenge til neste gang de får flertall. Og de kommer nok ikke til å få mye hjelp av Høyesterett i fremtiden heller.

På Republikansk side festet Donald Trump grepet om partiet under et valgmøte i Iowa da den 88-år gamle partiveteranen Chuck Grassley gikk på scenen sammen med den tidligere presidenten.

Korrespondentene lages av Mathias Ask (TV2), Vegard Kristiansen Kvaale (Dagbladet) og Johannes Berg. Alle de nyeste episodene finner du på denne lenken. Følg Korrespondentene på Facebook. Denne podkasten er også tilgjengelig på Spotify og iTunes.