Episode #73: Hemedti, århundrets politiske talent, ny fengselsdom for Aung San Suu Kyi, og gjennombrudd for jesidiene

Hva skjer med verden? med Nik Brandal og Bjørnar Østby.

Denne uka blir det et par oppdateringer fra forrige ukers saker, før vi blir kjent med nok en bølle som bruker flyktninger som pressmiddel i internasjonal politikk. Vi skal dessuten høre fra Myanmar, hvor Aung San Suu Kyi har fått en ny fengselsdom, og fra et gjennombrudd i jesidienes kamp om rettferdighet; et  IS-medlem har endelig blitt dømt for folkemord i en tysk domstol.

Dette og mer i ukas episode av Hva skjer med verden.

Hva skjer med verden? er podkasten for deg som er interessert i det som rører på seg innen internasjonal politikk, krig og fred (og alt røret midt imellom). Med Bjørnar Østby, Nik Brandal og resten av fagstaben ved institutt for statsvitenskap og internasjonale relasjoner ved Oslo Nye Høyskole.

Podkasten gjengis i Transit magasin med tillatelse fra ONH.