Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett
Frontrunner Publishing - enkel og effektiv avis på nett

Verdens økonomiske forum i Davos er utsatt på grunn av omikron

«Neste måneds samling av globale næringslivsledere og politiske ledere på World Economic Forums årlige toppmøte i Davos i Sveits har blitt avlyst på grunn av økende nivåer av Omicron-varianten av Covid-19. Det har delegatene blitt fortalt i dag av arrangørene» – det er Sky News-redaktør Mark Kleinman som meldte det på Twitter i dag, ifølge Reuters.

Sky News’ Mark Kleinman på Twitter.

Verdens økonomiske forum (WEF) melder i en uttalelse på egne nettsider at arrangementet utsettes: «Til tross for møtets strenge helseprotokoller, har smittbarheten til omikron og dermed påvirkning på på reiser og mobilitet gjort utsettelse nødvendig».

Dette er andre år på rad at Davos-møtet skyves på; i fjor ble møtet først flyttet til Singapore, før det ble helt avlyst. Nå må WEF altså utsettes på ny.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT