Regnskogen i Amazonas kuttes ned i høyt tempo. Foto: © Andre Dib / WWF-Brazil. Innfelt: Elizabeth Maruma Mrema, Leder for sekretariatet for konvensjonen om biologisk mangfold.
- Annonse -
FIVH søker fundraisere
(Naturpress) – Det er svært bekymringsverdig at mange av naturforpliktelsene vi allerede har, er både sterkere, tydeligere og mer ambisiøse enn det eksisterende forslaget til global naturavtale, sier generalsekretær i WWF Verdens naturfond, Karoline Andaur. På COP15 i Kunming i Kina senere i år skal verdens ledere møtes for å vedta en nye global naturavtale. WWF har laget rapporten «Bridging the Gap» i forkant av FNs forberedende forhandlinger i Genève, den siste runden. I rapporten påvises det et stort gap mellom eksisterende naturforpliktelser og utkastet til […]
For å lese denne må du ha Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

SOMMERTILBUD! Kun 650,- for årsabonnement. Les mer her

Allerede abonnent? log in

Tips: Abonnement på Transit magasin gir automatisk tilgang til alt innhold på Naturpress.no, uten ekstra kostnad.
- Annonse -