Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Linda Tinuke Strandmyr fratrer stillingen som daglig leder ved Antirasistisk Senter

Linda Tinuke Strandmyr har i praksis ledet Antirasistisk Senter siden september 2021. Hun tok da over etter Rune Berglund Steen, som hadde vært daglig leder for senteret i over åtte år. Strandmyr tiltrådte formelt som daglig leder 1. januar 2022.

Den 8. mai informerte hun styreleder om at hun fratrer stillingen av personlige årsaker. 

Hatem Ben Mansour er nå konstituert som daglig leder, etter å ha vært i stillingen som nestleder siden 1. februar 2022. Nå tar han over som konstitutert daglig leder.

«Antirasistisk Senter ønsker Linda lykke til videre, og vil takke henne for at hun som nestleder trådte inn i som daglig leder i september 2021, har holdt tømmene gjennom en omorganisering, og samtidig nådd bredt ut som en tydelig antirasistisk stemme», skriver senteret på sine nettsider.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT