Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Den store norske India-debatten. En oppsummering av Erik Solheims ros av Modi, og alle reaksjonene så langt

En kronikk av Erik Solheim i Bistandsaktuelt den 29. august satte i gang det man i ettertid kanskje vil se tilbake på som den store norske India-debatten. På den ene siden stod kronikkskribent Solheim; på den andre siden stod nær sagt alle andre med innsikt i indiske politiske forhold.

Dette er et innlegg som gir uttrykk for skribentens holdninger og meninger. Delta i debatten? Send innlegg til debatt@transitmedia.no. Denne kronikken er skrevet av Kenneth Bo Nielsen, Førsteamanuensis ved Sosialantropologisk institutt (UiO) og koordinator for Asianettverket, Senter for utvikling og miljø. Artikkelen ble først publisert på Asiapunkt.no. «Åpne øynene for Indias fremgang» Solheims kronikk er en komplisert tekst å sammenfatte. Men utgangspunktet er at vestlige medier, ifølge Solheim, i all for stor grad fokuserer på kulturkonflikt og motsetninger mellom hinduer og muslimer i sin dekning av indiske forhold. I […]

Denne artikkelen er gratis å lese

Logg inn eller registrer konto med Vipps

Det koster deg ingenting å registrere deg, men vil sende deg vårt nyhetsbrev 2-3 ganger per uke. Om du angrer så er det lett å melde deg av nyhetsbrevet, og konto sletter du via Min side.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT