Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Klimaaktivister kastet kake på Kong Charles-dukke

Mandag fikk en voksdukke av britiske kong Charles gjennomgå med sjokoladekake.

Aktivister fra organisasjonen Just Stop Oil kastet sjokoladekake på en voksfigur av kong Charles den tredje, i Madame Tussauds-museet i London. Kravet fra aktivistene er at den britiske regjeringen stanser alle nye olje -og gasslisenser.

Kakekastingen i London mandag er bare en av en serie aksjoner fra klimaaktivister mot museer og utstillinger i England og Tyskland den siste uken. Forrige uke kastet aktivister fra organisasjonen Just Stop Oil suppe på et Van Gogh-maleri på Nasjonalgalleriet i London. Søndag fikk et Claude Monet-bilde gjennomgå på et museum i Potsdam i Berlin.

SE VIDEO FRA MADAME TUSSAUDS:

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT