Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Norske soldater er nå hjemme fra Mali

Det siste vaktlaget av norske soldater fra Mali har nå kommet hjem. Den norske leiren, Camp Bifrost, overleveres til FN for videre drift.

– Siden 2013 har Norge bidratt med en rekke innovative styrkebidrag til FN-operasjonene MINUSMA. Norge har vært rammeverksnasjon for ordningen, og har i tillegg vært ansvarlig for å drifte Camp Bifrost. Begge disse initiativene er eksempler på hvordan små land kan bidra til å styrke FNs fredsbevaring gjennom felles innsats, forteller forsvarsminister Bjørn Arild Gram i en pressemelding.

For Evenes, som har bidratt med det siste vaktlaget i Mali, har det vært en enorm mulighet. I og med at Evenes er en nokså ung flybase har denne muligheten gitt dem mange gode erfaringer som de kan ta med seg videre.

(©NTB)

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT