Redd Barna: – Det haster å hente barna hjem fra Syria

Barn som er reddet ut fra interneringsleirer i Syria og returnert til sine hjemland, har omstilt seg overraskende godt, viser en Human Right Watch-rapport. Men det haster å få hentet dem ut, sier Gunvor Knag Fylkesnes.

(NTB-TT) Redd Barnas direktør for politikk og kommunikasjon Gunvor Knag Fylkesnes sier at hun vet at de hjemvendte barna får tett oppfølging fra kommunene de er bosatt i, og at de blir ivaretatt av hjelpeapparatet der. Redd Barna vet også at de har kontakt med sine familiemedlemmer i Norge.

Bli abonnent for å lese videre

Allerede abonnent? log in

Støtt global journalistikk på norsk ved å velge Månedsabonnement, Årsabonnement, 24 timers tilgang eller Støtteabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,432FansLik
499FølgereFølg
834FølgereFølg
- Annonse -

SISTE NYTT