Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Redd Barna: – Det haster å hente barna hjem fra Syria

Barn som er reddet ut fra interneringsleirer i Syria og returnert til sine hjemland, har omstilt seg overraskende godt, viser en Human Right Watch-rapport. Men det haster å få hentet dem ut, sier Gunvor Knag Fylkesnes.

(NTB-TT) Redd Barnas direktør for politikk og kommunikasjon Gunvor Knag Fylkesnes sier at hun vet at de hjemvendte barna får tett oppfølging fra kommunene de er bosatt i, og at de blir ivaretatt av hjelpeapparatet der. Redd Barna vet også at de har kontakt med sine familiemedlemmer i Norge.

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Halv pris på årsabonnement i juli: Klikk på banner og benytt rabattkode SOMMER24:
Halv pris på årsabonnement

Eller velg ordinært Månedsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT