Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

– Et fabelaktig blikk på kjærlighet, kunst og ett pars tosomhet

BOKOMTALE: Portrettet av Kvinne sett fra ryggen blir Vilhelm Hammershøis mest berømte motiv. Han blir kjent før sin død i 1916. Det er kanskje på tide noen snur Ida, hundre år senere, og lar oss se henne forfra.

BOKOMTALE: «Kvinne sett fra ryggen» – av Jesper Wung-Sung - har nylig kommet ut på Kagge Forlag. Forfatteren - og oversetteren - har gjort en utrolig språkjobb med å fremstille disse kjente grå motivene til  maleren Vilhelm Hammershøi. Og dette er ment som en kompliment - for teksten er en slags ubeskrivelig grå. Jeg tar meg selv i å se for meg husene som beskrives, møblene, vinduskarmene og stuene som - grå. 

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT