Frontrunner CMS
Frontrunner CMS

Godkjenning av Equinors Rosebank-felt får hovedrollen når Storbritannia presenterer fornyet klimastrategi

Britiske myndigheter forventes å godkjenne Equinors Rosebank-felt på torsdag, som en del av lanseringen av en ny klimastrategi. Miljøorganisasjoner sier strategien er utvannet og svekket, og Labour kaller det for "klimavandalisme".

“Rosebank har potensiale til å styrke energisikkerheten med olje og gass som er produsert med mye lavere karbonavtrykk enn nåværende produksjon», sier talsperson for Equinor. Leder for #StopRosebank reagerer og sier at «Vi har lært at nordmenn  i stor grad er skjermet for hva Equinor holder på med i utlandet, og at Rosebank bryter med stort sett alt selskapet sier om seg selv i Norge.»

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT