Annonsere på Transit Magasin
Annonsere på Transit Magasin

Tanzania og Ekvatorial-Guinea bekrefter nylige dødsfall i marburgvirus-utbrudd

Minst fem mennesker med marburgvirus har mistet livet i Tanzania, bekrefter helseministeren. Dette er første gang at viruset påvises i Tanzania. Elleve mennesker skal ha mistet livet i det pågående utbruddet i Ekvatorial-Guinea så langt.

Marburgviruset gir en svært smittsom og dødelig sykdom som ligner ebola. I vestafrikanske Ekvatorial-Guinea har elleve mennesker dødd i et utbrudd som først ble påvist 7. januar i år. Det største utbruddet i nyere tid var i Angola i 2005. Det krevde over 300 menneskeliv. Totalt 604 personer blir overvåket, sammenlignet med 825 den 30. mars, uttalte helsedepartementet i landet. Republikken Ekvatorial-Guinea er et sentralafrikansk land med grense mot Kamerun i nord, Gabon i øst og sør og Guineabukta i vest. Landet ligger delvis på […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

ANBEFALES NÅ:

Abonnenter får tilgang til alt innhold på TransitMagasin.no, og automatisk tilgang på både Naturpress.no og Idrettspolitikk.no. Samme brukernavn og passord.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT