spot_img

Nordmann valgt til styret i verdens største organisasjon for seksuelle rettigheter

For første gang er en norsk representant valgt inn i IPPFs globale styre. International Planned Parenthood Federation (IPPF) er verdens største organisasjon for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter.

Jon Lomøy er styreleder i foreningen Sex og Politikk. Nå skal han også være med å utvikle verdens største organisasjon for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, IPPF. Nordmannen får tillitsvervet etter at organisasjonen har vært gjennom en omfattende strategiprosess som ble avsluttet i november 2022. Mange kjenner Jon Lomøy gjennon en lang yrkeskarriere som diplomat, embetsmann og leder i det norske og internasjonale bistandssystemet. Han var direktør i NORAD fra 2015 – 2019, og er i dag styreleder i Sex og Politikk, som er den norske […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  911FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT