Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation
Webinar about Norec’s grant for exchange cooperation

Nordmann valgt til styret i verdens største organisasjon for seksuelle rettigheter

For første gang er en norsk representant valgt inn i IPPFs globale styre. International Planned Parenthood Federation (IPPF) er verdens største organisasjon for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter.

Jon Lomøy er styreleder i foreningen Sex og Politikk. Nå skal han også være med å utvikle verdens største organisasjon for seksuell og reproduktiv helse og rettigheter, IPPF. Nordmannen får tillitsvervet etter at organisasjonen har vært gjennom en omfattende strategiprosess som ble avsluttet i november 2022. Mange kjenner Jon Lomøy gjennon en lang yrkeskarriere som diplomat, embetsmann og leder i det norske og internasjonale bistandssystemet. Han var direktør i NORAD fra 2015 – 2019, og er i dag styreleder i Sex og Politikk, som er den norske […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT