spot_img

Paal Frisvold går til Greenpeace: — Skal motvirke norsk oljelobby i Brussel

— Det er et maktvakuum i Brussel siden vi ikke er medlem av EU. Den norske regjeringen får fritt spillerom, sier Paal Frisvold til Transit Magasin. Nå skal han lede Greenpeace sitt arbeid for å sette lys på den norske oljelobbyismen i Brussel.

— Norge presser på for å få EU til å be oss om å lete etter nye gassforekomster. Det er en misforståelse at vi må eksportere mer enn vi kan i dag. Europa trenger ikke mer norsk gass etter 2040, for da har EU redusert sin etterspørsel betraktelig, sier Paal Frisvold til Transit Magasin. Greenpeace har engasjert Paal Frisvold til å lede organisasjonens arbeid for å sette lys på den norske oljelobbyismen i Brussel. Organisasjonen mener den norske regjeringen undergraver EUs energiomstilling ved å fremme olje […]

For å lese denne må du ha abonnement

Allerede abonnent? Logg inn på Min side

Velg mellom

Gode grunner til å abonnere:

  • Du støtter et viktig prosjekt: Mer og bedre journalistikk om globale spørsmål.
   Årsabonnenter får alltid 15% rabatt på kurs og arrangementer i Transit-regi.
   Bedrifter med 5+ årsabonnenter får alltid rabatt på annonser og stillingsutlysninger.
 • LES OGSÅ

  FØLG

  1,627FansLik
  512FølgereFølg
  913FølgereFølg
  - Annonse -spot_img

  SISTE NYTT