Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR
Utreisekurs - HVA TRENGER DU FOR Å FÅ MER UT AV PROSJEKT- OG JOBBREISER TIL DET GLOBALE SØR

Paal Frisvold går til Greenpeace: — Skal motvirke norsk oljelobby i Brussel

— Det er et maktvakuum i Brussel siden vi ikke er medlem av EU. Den norske regjeringen får fritt spillerom, sier Paal Frisvold til Transit Magasin. Nå skal han lede Greenpeace sitt arbeid for å sette lys på den norske oljelobbyismen i Brussel.

— Norge presser på for å få EU til å be oss om å lete etter nye gassforekomster. Det er en misforståelse at vi må eksportere mer enn vi kan i dag. Europa trenger ikke mer norsk gass etter 2040, for da har EU redusert sin etterspørsel betraktelig, sier Paal Frisvold til Transit Magasin. Greenpeace har engasjert Paal Frisvold til å lede organisasjonens arbeid for å sette lys på den norske oljelobbyismen i Brussel. Organisasjonen mener den norske regjeringen undergraver EUs energiomstilling ved å fremme olje […]

For å lese denne må du ha abonnement

Logg inn

Ny abonnent?

Velg mellom Månedsabonnement eller Årsabonnement.

LES OGSÅ

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

FØLG

1,627FansLik
512FølgereFølg
924FølgereFølg
- Annonse -spot_img

SISTE NYTT